loader image

ADEM EN OPSTELLINGEN

We zullen werken met adem, lichaam en opstellingen, vanuit een systemisch perspectief. Hierin onderzoek je jezelf en hoe jij in het leven staat. Hoe kom jij tevoorschijn? Welke natuurlijke kwaliteiten zijn de jouwe? En waar wordt het spannend voor je? Waar kom je van in beweging en waar val je stil? Wat verlang jij ten diepste?

In de bedding van een kleine groep nemen we je mee op reis en ontmoet je jezelf en de ander. Je komt in contact met hetgeen jou ten diepste voedt. Zo word je uitgenodigd de bron van jouw levenskracht te openen.

DETAILS

De groep bestaat uit 6-10 deelnemers, waarvan max. 3 vraaginbrengers.

  • Volgende editie: op aanvraag
  • Locatie: in overleg
  • Tijd: start om 10.00u en eindigen rond 17.00u
  • Prijs: €85 (exclusief lunch, deze neem je zelf mee)

Waarom hebben alle dingen een naam?
Vroeg het meisje aan de meester
Het was even stil
En hij antwoordde
Wat een mooie vraag!
Je naam heb je van je ouders gekregen
Omdat je een naam hebt, kan ik je roepen
En als ik je roep, kun je bij me komen
En als je komt, kan ik je vasthouden
En als ik je vastpak, kan ik je loslaten.

– Wibe Veenbaas

AANMELDEN

UPDATE: Ik neem tijdelijk geen sessies aan wegens de drukte van faciliteren van groepen. Daar ben je natuurlijk welkom, zie bijv. het procesweekend.

Volg mij op Instagram, ik beveel regelmatig coaches aan die door mij zijn opgeleid of uit mijn netwerk komen.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.