loader image

ADEM EN OPSTELLINGEN

We zullen werken met adem, lichaam en opstellingen, vanuit een systemisch perspectief. Hierin onderzoek je jezelf en hoe jij in het leven staat. Hoe kom jij tevoorschijn? Welke natuurlijke kwaliteiten zijn de jouwe? En waar wordt het spannend voor je? Waar kom je van in beweging en waar val je stil? Wat verlang jij ten diepste?

In de bedding van een kleine groep nemen we je mee op reis en ontmoet je jezelf en de ander. Je komt in contact met hetgeen jou ten diepste voedt. Zo word je uitgenodigd de bron van jouw levenskracht te openen.

DETAILS

De groep bestaat uit 6-10 deelnemers, waarvan max. 3 vraaginbrengers.

  • [WEGENS COVID TIJDELIJK AFGELAST]
  • Volgende editie: op aanvraag
  • Locatie: in overleg
  • Tijd: start om 10.00u en eindigen rond 17.00u
  • Prijs: €85 (exclusief lunch, deze neem je zelf mee)

AANMELDEN

Neem contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden voor komende edities.

Waarom hebben alle dingen een naam?
Vroeg het meisje aan de meester
Het was even stil
En hij antwoordde
Wat een mooie vraag!
Je naam heb je van je ouders gekregen
Omdat je een naam hebt, kan ik je roepen
En als ik je roep, kun je bij me komen
En als je komt, kan ik je vasthouden
En als ik je vastpak, kan ik je loslaten.

– Wibe Veenbaas

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.