loader image

ADEM & STEM

Deze dag gebruiken we de kracht van de verbonden adem en de stem om in contact te komen met wat er nu in jou leeft. Ademen helpt je in contact te komen met diepere, soms onbewuste, lagen in jezelf. Het nodigt je uit oude gevoelsladingen te transformeren. Zodat je meer kunt stromen, meer kan landen in dit moment. Zingen doet eigenlijk hetzelfde. Wat het ook is wat er in jou leeft: het kan gezongen worden (en echt waar: iedereen kan zingen!). Zingenderwijs geef je ruimte aan wat er in jou leeft. Je brengt het letterlijk naar buiten en daarmee geef je het bestaansrecht. Dit kan een helende werking hebben, die je soms al direct ervaart.

De combinatie van stembevrijding met ademwerk is prachtig. Door het ademen naar de buik kom je automatisch meer in contact met jouw natuurlijke stemgeluid. Het enige wat jij hoeft te doen, is te aanvaarden wat er door jou heen bewegen wil.

We starten de dag met een ademsessie. In de middag gaan we zingen en komt jouw persoonlijke zingen aan bod.

Behoefte aan meer informatie vooraf?
Even bellen mag natuurlijk: 06 30014567.

SFEERIMPRESSIE

Trek lekker zittende kleding aan. Je kunt een paar dikke sokken mee nemen en een flesje water. Het is soms fijn om wat op te schrijven na een sessie en dan is een notitieboekje handig.

  • 10.30u – 16.30u
  • Inloop vanaf 10.15u
  • 2 ademsessies Transformational Breath®
  • Lichaamswerk
  • Lunch: Bring your own

AANMELDEN

Neem contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden voor komende edities.

Het blijft telkens een verrassing wat de ademreis je gaat brengen. Heel fijn is het dan als je je veilig voelt en er goede ondersteuning is. Lo zorgt voor een warme ontvangst en een heldere inleiding in wat we gaan doen en wat het ademen je kan brengen. Ze schept een veilige sfeer waarin ruimte is voor ieders ervaringen en kwetsbaarheid. Tijdens het ademen is ze bij je op de momenten dat je het nodig hebt. Met haar zachte en liefdevolle aanwezigheid en heldere krachtige woorden ondersteunt ze je bij het ademen en wat je daarbij tegenkomt in jezelf.

– deelnemer

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.