loader image

ADEMDAG

Behoefte aan meer verdieping?

Op deze dag zullen we langere tijd bewust verbonden ademen. Met soms iets van dansen, delen, in stilte onderzoeken, systemisch werken, samen zingen, genieten bij de warmte van een kampvuur, of een andere oefening tussendoor.

De dag nodigt je uit jouw eigen overgave, onschuld, vreugde en plezier te ervaren. En alles wat je hier tussen zet. Blokkades worden getransformeerd en je maakt contact met wat voor jouw werkelijk van belang is.

Het enige wat je nodig hebt is je eigen bereidheid. Je bent helemaal welkom, precies zoals je nu bent.

Behoefte aan meer informatie vooraf?
Even bellen mag natuurlijk: 06 30014567.

DETAILS

Trek lekker zittende kleding aan. Je kunt een paar dikke sokken mee nemen en een flesje water. Het is soms fijn om wat op te schrijven na een sessie en dan is een notitieboekje handig.

  • [WEGENS COVID TIJDELIJK AFGELAST]
  • 10.30u – 16.30u
  • Inloop vanaf 10.15u
  • 2 ademsessies Transformational Breath®
  • Lichaamswerk
  • Lunch: Bring your own

AANMELDEN

Vanwege corona zijn deze workshops voor onbepaalde tijd uitgesteld. Blijf op de hoogte via Facebook, of schrijf je in voor de updates via de mail.

Het blijft telkens een verrassing wat de ademreis je gaat brengen. Heel fijn is het dan als je je veilig voelt en er goede ondersteuning is. Lo zorgt voor een warme ontvangst en een heldere inleiding in wat we gaan doen en wat het ademen je kan brengen. Ze schept een veilige sfeer waarin ruimte is voor ieders ervaringen en kwetsbaarheid. Tijdens het ademen is ze bij je op de momenten dat je het nodig hebt. Met haar zachte en liefdevolle aanwezigheid en heldere krachtige woorden ondersteunt ze je bij het ademen en wat je daarbij tegenkomt in jezelf.

– deelnemer

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.