loader image

ADEM ALS INSTRUMENT

Ademhalen doen we in elk moment, ons hele leven lang. De adem geeft zuurstof, verwerkt afvalstoffen en is een directe brug naar ons eigen onderbewuste.

Het mooie van de ademhaling is dat deze altijd in het huidige moment plaatsvindt. We kunnen niet zometeen, of gisteren, ademhalen. Dit betekent dat zodra we ons bewust verbinden met onze ademhaling, we direct bij onszelf aanwezig zijn, hier en nu.

Omdat leven soms best spannend is, kiezen we er als jong kind al (onbewust) voor onze ademhaling te doseren/ vast te zetten. Want niet alles ademen, betekent niet alles hoeven voelen.

Door bewust te kiezen voor een volledig verbonden ademhaling, nodigen we elk stukje van onszelf uit weer door te stromen en te ontspannen in wat nu is.

BEWUST VERBONDEN ADEM

Zoals we ademen, zo leven we. Als je ademhaling verandert, verandert je leven. Dit is de essentie van het bewust verbonden ademen als krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode.

In het werken met de adem, nodig ik jullie uit om open en verbonden te ademen. Het trillingsveld wat dankzij de verbonden ademhaling wordt geactiveerd, nodigt vastgezette emoties, overtuigingen en patronen uit te integreren.

In een duo sessie ontstaat de ruimte om vanuit een andere laag contact te maken met jezelf en vanuit daar met elkaar.

In dit filmpje vertel ik 2 ondernemers over de kracht van de adem en krijg je een indruk van hoe een ademsessie verloopt.

ADEMSESSIE DUO

Een ademsessie voor twee personen is perfect voor een intiem onderzoek in een veilige bedding. In een duo sessie kunnen we naast jullie individuele proces ook kijken naar een gemeenschappelijk thema wat bij jullie speelt. Een mooi cadeau om je partnerrelatie, vriendschap, of familieband te verdiepen.

In een voorgesprek bekijken we: Waar staan jullie nu, wat speelt er, waar kom je voor ademen.

Vervolgens ga je de ademsessie in. Een duo sessie duurt 1,5 tot 2 uur.

Feelings come and go like clouds in a windy sky. Conscious breathing is my anchor.

– Thich Nhat Hanh

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.