loader image

ADEM ALS INSTRUMENT

Ademhalen doen we in elk moment, ons hele leven lang. De adem geeft zuurstof, verwerkt afvalstoffen en is een directe brug naar ons eigen onderbewuste.

Het mooie van de ademhaling is dat deze altijd in het huidige moment plaatsvindt. We kunnen niet zometeen, of gisteren, ademhalen. Dit betekent dat zodra we ons bewust verbinden met onze ademhaling, we direct bij onszelf aanwezig zijn, hier en nu.

Omdat leven soms best spannend is, kiezen we er als jong kind al (onbewust) voor onze ademhaling te doseren/ vast te zetten. Want niet alles ademen, betekent niet alles hoeven voelen.

Door bewust te kiezen voor eenĀ volledig verbonden ademhaling, nodigen we elk stukje van onszelf uit weer door te stromen en te ontspannen in wat nu is.

Regelmatig bewust verbonden ademen geeft meer inzicht, ontspanning en helderheid in je dagelijkse leven. Een vaste 10 minuten per dag kan onze wereld al veranderen.

BEWUST VERBONDEN ADEM

Zoals we ademen, zo leven we. Als je ademhaling verandert, verandert je leven. Dit is de essentie van het bewust verbonden ademen als krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode.

In het werken met de adem, nodig ik je uit om open en verbonden te ademen. Het trillingsveld wat dankzij de verbonden ademhaling wordt geactiveerd, nodigt vastgezette sensaties – zoals fysieke spanning, emoties, herinneringen, overtuigingen en patronen – uit door te stromen en te integreren.

In dit filmpje vertel ik 2 ondernemers over de kracht van de adem en krijg je een indruk van hoe een ademsessie verloopt.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.