loader image

ADEMEN MET EIGEN GROEP

Wil je met je eigen vrienden een ademreis maken? Of heb je zin om je op een andere laag te verbinden met je collega’s, team, intervisiegroep, of familieleden?

Een ademsessie is een krachtige manier om contact te openen en verdiepen.

ADEMSESSIE VANAF 2 PERS.

Of je nu liefdespartners, familie of een vriendengroep bent, samenwerkt met elkaar, een training geeft of zin hebt in een nieuw avontuur – de adem brengt direct verbinding met jezelf en elkaar.

In een groepssessie kunnen we naast het individuele proces ook kijken naar een gemeenschappelijk thema, vraag of verlangen wat jullie met elkaar verbindt. Vervolgens gaan jullie de ademsessie in.

De sessie duurt ± 1,5 tot 3 uur, afhankelijk van de groepsgrootte en is al mogelijk vanaf 2 personen.

AFSPRAAK MAKEN

UPDATE: Ik neem tijdelijk geen sessies aan wegens de drukte van faciliteren van groepen. Daar ben je natuurlijk welkom, zie bijv. het procesweekend.

Volg mij op Instagram, ik beveel regelmatig ademcoaches aan die door mij zijn opgeleid of uit mijn netwerk komen.

Lo’s begeleiding op de ademavonden is deskundig, ik voel me altijd in goede handen, en heel liefdevol en fijn. Het ademen is een bijzondere en transformatieve methode en het is elke keer weer anders.

– Monique

Wanneer ik bij Lo in haar werfkelder kom om via de adem diepe delen van mezelf te doorvoelen en te transformeren, dan voel ik me alsof ik word ontvangen door een fijne vriendin, gezien door een gelijkwaardige zuster en gedragen door een liefdevolle moeder. Met zo veel liefde en openheid oefent Lo haar vak uit. En wat is dat een groot geschenk! Erg veel bewondering heb ik voor de rust, aandacht, oprechtheid en kunde van deze vrouw. Lo, je bent goud waard!

– Inge

Het verbonden ademen is een geweldig middel om inzicht te krijgen in jezelf, dichter bij je gevoel te komen en emotionele blokkades op te lossen. De ondersteuning tijdens een ademsessie is heel belangrijk en Lo doet dit op een fantastische manier. Heel liefdevol.

– Carlo

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.