loader image

ECSTATIC BREATH

Op deze avonden gaan we eerst dansen en vervolgens langere tijd bewust verbonden ademen. Allemaal onder begeleiding van een live muziek en ademcoaches. Een unieke ervaring, elke keer weer. Elke dans, elk instrument, telkens weer anders, nieuw. Net als jouw ademhaling.

Laat je verrassen en kom het leven vieren!
Hoe we met onszelf om gaan en hoe we in het leven staan, laat zich zien in ons adempatroon. De adem is een krachtig instrument om jouw natuurlijke levensstroom – en ademhaling – weer toe te staan. In het blijven ademen verwelkom je elke sensatie, waardoor ook vastgezette spanning weer in beweging komt. Zo kan je lichamelijke en emotionele blokkades transformeren. Je komt weer in contact met je liefdevolle kern en ervaart meer vrijheid om vanuit daar te bewegen.

Precies daarom is de combinatie van dans en adem zo krachtig. In de dans breng je jouw lichaam in een vrije beweging, het dansen en de live muziek ontstaat in afstemming met elkaar en in de ademsessie nodig je die beweging tot diep in je onderbewuste uit.

SFEERIMPRESSIE

Ik ben hier diep van onder de indruk. Het was mijn eerste adem sessie en ik heb onder de prachtige begeleiding van onder andere Lo in een veilig bedding mogen ervaren welke informatie mijn lijf allemaal voor mij had. Ik heb ervaren hoe prettig het is om vanuit het dansen op extatische live muziek in het ademen terecht te komen en me daar over te mogen geven aan wat er nodig was. De muziek was daarbij van ongekende waarde. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en neem dit mee op de weg die ik bewandel naar Self Awareness. Dank je wel Lo!

– Saskia

AANMELDEN

Neem contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden voor komende edities.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.