loader image

HOLISTISCHE VISIE

De holistische visie stelt dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en afgescheidenheid een illusie. Met andere woorden: Alles en iedereen is onderdeel van een en hetzelfde bewustzijn. Zo ben jij simpelweg een andere ik.

Op persoonlijk niveau betekent dit dat alles in jouw ervaring onderdeel is van wie jij bent. Zo ben jij niet alleen een lichaam, maar ook gedachten, gevoelens en zelfs je omgeving.

Vanuit het holistisch perspectief is alles goed zoals het nu is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je het leven altijd zo ervaart. Soms komen we in situaties die we pijnlijk vinden, of leven we volgens gedachten die ons klein houden. Dit kan zich vastzetten in je lichaam.

There is more wisdom in your body than in your deepest philosophy.

– Friedrich Nietzsche

HOLISTISCHE MASSAGE

De langzame aanraking van een holistische massage nodigt je uit zonder oordeel aanwezig te zijn en te voelen wat er van binnen leeft.

Tijdens de massage kan je je bewust worden van spanning en ontspanning in je lichaam. Ook kunnen er gedachten, gevoelens en herinneringen naar boven komen die gezien willen worden. Door hier ruimte aan te geven, kan je dieper in jezelf ontspannen.

Als masseur draag ik zorg voor een veilige ruimte en aandachtige aanraking, waarin jij helemaal jezelf mag zijn. Jij doet de rest.

Je zal merken dat je elke massage dieper kan zakken en andere delen van jezelf ontdekt.

Het is fijn om na je massage rustig aan te kunnen doen. Soms voel je pas na afloop wat er losgekomen is.

AFSPRAAK MAKEN

Een massage afspraak duurt 1,5 – 2 uur. De feitelijke massagetijd is altijd rond de 60 minuten.  Ontvangst en afronding nemen in totaal zo’n 20 minuten in beslag.

Lo, You send me travelling!

Door middel van jouw handen op mijn lijf maakte ik tijdens de massage een reis, naar mijn gevoel van binnen.

– Sandra

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.