loader image

INNER TRIBE

Er wordt gewerkt aan een Inner Tribe, een online omgeving waar allerlei adem- en lichaamswerk terug te vinden is. Waar je verder kan verdiepen vanuit de comfort van je eigen huis. De tribe biedt zowel content om zelf mee aan de slag te gaan, als een omgeving waar je met gelijkgestemden kan verdiepen. En, op nieuwe programma’s krijg je voorrang.

Ik hou van het woord Tribe. Een tribe, een zelf gekozen familie, een stam waar gelijkgestemden samenkomen, uitwisselen, elkaar ontmoeten en verwelkomen. De verbinding die ontstaat wanneer ik mijn activiteiten geef is prachtig en heel graag bied ik de mogelijkheid om zelfstandig en onderling verder te ontdekken.

Meer informatie volgt, hou Facebook, Instagram en de website in de gaten. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan word je ook op de hoogte gehouden. De nieuwsbrief zal in juli verschijnen.

Wil je nog iets vragen, met direct contact ben je natuurlijk ook welkom, stuur dan even een mailtje.

BREATHWORK AT HOME

Een onderdeel van de Inner Tribe, is toegang tot digitale content van Inner Journeys, om zo op eigen gelegenheid te verdiepen met de intelligentie van je lichaam, met je eigen ademhaling als grondtoon.

Denk aan volledige ademsessies, zachte meditaties, langer durende programma’s, toelichting middels video’s en meer. Je kan er voor kiezen alleen van de content gebruik te maken, of ook te verbinden met de tribe in een online community. Sommige van jullie kennen elkaar al van fysieke samenkomsten, anderen hebben alleen nog online in het veld kunnen deelnemen.

De Inner Tribe richt zich op doorlopende verbinding tussen de leden. Ik geniet enorm van deze ontwikkeling en neem mijn tijd voor het uitbouwen hiervan. Ik vind het belangrijk dat wat ik aanbied goed doordacht is en op verantwoorde wijze wordt aangeboden. Daarmee doel ik op het belang van een veilige bedding, welke essentieel is om af te dalen in jezelf.

Om tot die tijd alvast kennis te kunnen maken met mijn manier van werken, deel ik graag de opname van een ademsessie met je. Deze is live opgenomen tijdens een online samenkomst, waarin ik een groep deelnemers vanuit de comfort van eigen thuis in een ademsessie heb begeleid.

Onderaan deze pagina kan je de opname dowloaden. Let op: Ik raad je aan vooraf de richtlijnen te lezen die hiernaast staan. En als je vragen hebt, of liever live aanwezig bent, stuur me dan een berichtje.

RICHTLIJNEN

Het zelfstandig afluisteren en ademen onder begeleiding van deze opname gaat een stapje verder in het bedding geven aan jezelf. Dus wees lief met jezelf, als je de sessie zelfstandig start. Heel intiem mogen zijn, is heel precies mogen zijn, daar waar je nu bent.

Mijn uitnodiging, in de vorm van onderstaande richtlijnen, is dan ook:

Voel je heel vrij om zacht te ademen, zacht verbonden te blijven (dus zonder pauzes tussen de in- en uitademing) en simpelweg te blijven voelen.

Bewust blijven ademen, is bewust blijven voelen, van wat zich aandient in je zelf. Als we nergens heen willen, en werkelijk mogen zijn bij wat zich nu aandient, kan jouw mystieke essentie zich heel subtiel laten ervaren ..van binnen, bij jezelf, met jezelf.

Het enige wat je nodig hebt is een vriendelijke bereidheid, een open nieuwsgierigheid, naar elke sensatie.

Want weet je nog.., de adem discrimineert niet, de adem heeft geen voorkeur. De adem dient zich aan, zoals leven zich aandient. De adem stroomt en laat ervaren, zowel het licht als het donker, de vrijheid en de beklemming. Daar zacht bij blijven ademen, geeft nieuwe bewegingsvrijheid.

Geniet er van.

Heb je interesse in de live online ademcirkels?

Elke dinsdagavond kan je via Zoom deelnemen aan deze live sessies. Stuur me een berichtje als je er bij wilt zijn, dan ontvang je meer info – binnenkort is de informatie hierover ook op deze website terug te vinden. Tot die tijd kan je me direct contacten via Facebook of email – voel je welkom.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.