loader image

DE INNER TRIBE

Heb je behoefte aan meer ondersteuning bij jouw proces? Dan ben je van harte welkom bij de Inner Tribe. Dit is een platform waar je meer informatie vindt over mijn werkwijze en het ademwerk. Je kan hier vragen stellen, ademtips en video’s bekijken, nieuwe sessies reserveren en als je daar zin in hebt verbinden met andere ademreizigers.

Ook ben ik een thuisprogramma aan het ontwikkelen, waar je aan kan deelnemen via dit platform. Wanneer dit programma online staat, ontvang je hier automatisch een bericht over.

Afhankelijk van je ervaring en deelname, krijg je toegang tot specifieke informatie. Ben je bijvoorbeeld ook (oud) student van de Masterclass Aanraken in Adem en/of Opleiding tot Ademcoach, dan zal ik je toegang geven tot exclusieve content.

VERBINDEN & VERDIEPEN

Ik hou van het woord Tribe. Een tribe, een zelf gekozen familie, een stam waar gelijkgestemden samenkomen, uitwisselen, elkaar ontmoeten en verwelkomen.

De Inner Tribe is een breder netwerk van informatie en mensen die verbonden zijn aan Inner Journeys. Het platform biedt zowel content om zelf mee aan de slag te gaan, als een omgeving waar je met gelijkgestemden kan verbinden. En, op nieuwe programma’s krijg je voorrang.

Wanneer je lid bent van de Inner Tribe, ontvang je eens in de zoveel tijd een mailtje met de laatste updates. Ik hou van betekenisvolle updates. Je ontvangt dus alleen een email als ik echt iets met je wil delen. Soms zoek ik deelnemers voor experimentele try outs, soms heb ik een nieuw programma of event en soms simpelweg een mooi cadeautje waar ik je graag deelgenoot van maak.

Want dat is toch waar ik dit werk voor doe, met elkaar op reis mogen gaan, verbinden en verdiepen. Werkelijk thuiskomen, jezelf mogen zijn en daarin dan ook nog anderen kunnen ontmoeten.

REGISTREREN & INLOGGEN

De Inner Tribe heeft een eigen website. Klik hier om naar de website te gaan en je te registreren of, als je al lid bent, in te loggen.

Je kan je natuurlijk ten alle tijden weer uitschrijven. Er zit geen addertje onder het gras, ik deel en verbind graag kennis en mooie mensen met elkaar.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.