loader image

LO HERMSEN

Initiator Inner Journeys

Mijn naam is Lo Hermsen, initiator van Inner Journeys, coach en trainer met adem-, systemisch- en lichaamswerk.

Ik ben een vrouw van vierendertig, met een sociale achtergrond. Warm, nieuwsgierig en direct, met vooral een sterke passie voor verdieping. En dan reizen we bij voorkeur naar dat wat in de schaduw staat. Bekijk hier mijn cv.

ACHTERGROND

Ik denk dat het leven voor mij pas echt boeiend werd toen ik ontdekte dat er naast de dagelijkse patronen een hele wereld bestond waarbinnen ‘bewustzijn’ centraal stond. Grappig genoeg werd ik mij hier pas bewust van door eerst zelf de weg kwijt te raken.

Lang verhaal kort gooide een overactieve schildklier mijn hormoonspiegel, mentale kader en gevoelsleven in de war. Niks was wat ik dacht en mijn met zorg geconstrueerde waarheid zakte in elkaar.

Omdat ik niets meer zeker wist, greep ik alles aan om weer enige houvast voor mezelf te creëren. Zo begon mijn zoektocht naar, wat bleek, innerlijke stabiliteit.

Ik ontdekte de kracht van stilte en overgave, ik ontdekte dat echte waarde een gevoelsmatige ervaring is en vrijheid niet door de buitenwereld gegeven kan worden. Dat door naar binnen te keren mijn dagelijkse leven positief beïnvloed wordt en wondertjes gebeuren.

Voor mij is dit het meest waardevolle wat ik mijzelf ooit zal kunnen geven en daarmee hetgeen ik anderen wil bieden.

Nu is de grap natuurlijk dat niet ik bepaal wat jij ervaart en ook geen werk voor jou kan verrichten. Maar faciliteren van een omgeving waarbinnen jij dit zelf kan doen, dat kan ik wel!

En zo is Inner Journeys geboren.

SAMENWERKING

Ik sta open voor samenwerking. Heb je interesse in mijn expertise binnen jouw trainingsprogramma of opleiding? Ik vind het leuk als je contact op neemt. Wie weet wat er ontstaat.

ADEMSESSIE IN BEELD

VIDEO INTERVIEW

INTERVIEW IN HET YOGA INTERNATIONAL MAGAZINE OVER MIJ & ADEMWERK

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.