loader image

VISIE

Ons levensdoel is niet iets wat we kunnen bereiken, het is wat we ontdekken te zijn.

Inner Journeys daagt je uit ruimte te maken voor wie jij bent.

WERKWIJZE EN FOCUS

Bij Inner Journeys werken we met stilte en overgave. We laten inzicht en groei ontstaan door simpelweg te voelen, en we komen samen om te spiegelen, verdiepen en ontdekken.

Zo faciliteert Inner Journeys de ruimte waar jij jezelf kan leren kennen vanuit stilte. Zodat je leert luisteren naar je grootste dromen en (van binnen) ruimte maakt om jouw wens(en) werkelijkheid te laten worden.

Middels diverse activiteiten, werkvormen en inspiratie word je uitgenodigd jouw innerlijke stilte te verbinden met dat wat jij in de wereld wil neerzetten.

Of dit nu een grootschalige onderneming is, het creëren van een huisje waar je je echt fijn kan voelen, of bijvoorbeeld het omarmen van een gevoel van zelfliefde, maakt helemaal niet uit.

Vervolgens is de uitdaging aan jou om (zelfstandig) opmerkzaam door je eigen dagelijkse leven te bewegen, je dromen verder te verhelderen, en met plezier je verlangens en ambities te realiseren.

Het blijft telkens een verrassing wat de ademreis je gaat brengen. Heel fijn is het dan als je je veilig voelt en er goede ondersteuning is. Lo zorgt voor een warme ontvangst en een heldere inleiding in wat we gaan doen en wat het ademen je kan brengen. Ze schept een veilige sfeer waarin ruimte is voor ieders ervaringen en kwetsbaarheid. Tijdens het ademen is ze bij je op de momenten dat je het nodig hebt. Met haar zachte en liefdevolle aanwezigheid en heldere krachtige woorden ondersteunt ze je bij het ademen en wat je daarbij tegenkomt in jezelf.

– deelnemer

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.