loader image

WEKELIJKSE ONLINE ADEMCIRKEL

Wegens covid heb ik een aantal maanden elke week een online veld gefaciliteerd waarin we samen langere tijd bewust verbonden gingen ademen.

Tegen mijn persoonlijke verwachting in, ben ik enthousiast over de bedding en diepgang die hier ervaren is. Daarom zal ik deze online samenkomsten eens in de zoveel tijd herhalen. Echter, ik werk momenteel weer fysiek met groepen en dat is toch echt veel fijner! Dus check bijvoorbeeld de procesweekenden voor live verdieping.

Alle online edities heb ik opgenomen en op YouTube beschikbaar gemaakt – meld je aan voor mijn kanaal om op de hoogte te blijven. De opnames bevatten mijn stem en muziek ter ondersteuning van een ademsessie, gekoppeld aan een thema. Ik nodig je uit te blijven ademen, precies daar waar je bent, in wat zich in het huidige moment aandient.

Bij deze online edities starten we altijd met een korte meditatie. Je hoeft geen ervaring te hebben, wel is het fijn als je relaxte kleding aan hebt en een plekje voor jezelf hebt gemaakt waar je ontspannen kan liggen. Na inschrijving ontvang je via de mail de laatste details, waaronder een video over wat je kan verwachten. 

DETAILS

  • Ademcirkel via Zoom
  • 19.30u – 21.00u
  • Inloop vanaf 19.15u
  • donatie vanaf €10,-

Voor deze online variant is de betaling op donatiebasis met een minimum van €10,-, tot het maximale bedrag van €30,-. Via het donatieveld hieronder kan je overmaken wat past voor jou.

Direct doneren voor deze ademsessies (en de live recordings die ik na afloop met jullie deel):
Ik vind het trouwens altijd leuk om een review te ontvangen via Facebook, Google of een persoonlijk bericht (zodat ik je woorden anoniem kan delen).

AANMELDEN

UPDATE: Ik ben druk met groepen, dus ik geef momenteel enkel spontaan online ademcirkels. Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven! Ook beveel ik daar regelmatig ademcirkels van andere ademcoaches aan.

Wil je verdiepen met een groep, dan ben je natuurlijk welkom bij bijvoorbeeld een procesweekend.

Staan er geen data in de agenda, dan is er geen nieuwe editie gepland.

Je kan wel altijd via YouTube eerdere sessies afspelen!

En, als je de opnames van YouTube waardevol vind, heel leuk als je een open donatie achterlaat via het donatieveld hiernaast.

Komende edities:

There are no upcoming events

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.