loader image

PROCES CIRKEL

Het programma van de intentie cirkel speelt zich uit in een periode van 4 weken, bestaande uit een wekelijkse samenkomst en een aantal thuis-opdrachten.

Elke deelnemer bepaalt per week een eigen intentie. Deze intentie kan bijvoorbeeld iets zijn wat je wilt manifesteren, of juist iets wat je binnenin jezelf wilt omarmen. Met diverse (groeps-)oefeningen gaan we vervolgens op zelfonderzoek.

Centraal staat het ontdekken en delen van wat er in ons leeft: Onze kwetsbare, krachtige, bekende en onbekende stukken. Wat binnen de cirkel gedeeld wordt, blijft binnen de cirkel. Een belangrijk onderdeel van onze samenkomst is dan ook dat we in stilte luisteren naar elkaar, het reageren gebeurt alleen op specifieke momenten.

Deze combinatie van zelfonderzoek en groepsinteractie, behoudt de ruimte voor elke deelnemer om echt een eigen proces aan te gaan. Wel gebruiken we de kracht van de groep om middels directe spiegeling onze persoonlijke gevoelservaring te onderzoeken.

Alleen wij zelf bepalen wat wij geloven. Daarin schuilt onze vrijheid.

Behoefte aan meer informatie vooraf?
Even bellen mag natuurlijk: 06 30014567.

DE STRUCTUUR

De avonden zien er als volgt uit:

  • Samen zakken en aankomen
  • Iets delen over jezelf
  • Oefening (ademsessie)
  • Delen hoe je er nu bij zit
    & met welke intentie je naar huis gaat
  • Samen zakken en afronden
  • Vuurtje, thee, einde

Wanneer je je opgeeft voor deze cirkels, ga je een commitment aan van 4 weken. Na deze reeks kan je jouw proces vervolgen in de nieuwe reeks of (tijdelijk) uitstromen. Deze commitment maakt het mogelijk om als groep veiligheid op te bouwen en zo verder de diepte in te kunnen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen doorlopend aan de intentie cirkel deelnemen. Elk proces is tenslotte op haar eigen manier bijzonder en de aandacht waard om bewust bij stil te staan.

Binnen de cirkel zelf kunnen deelnemers dus één keer in de vier weken in- en uitstromen, met altijd een maximum van 8 deelnemers per reeks.

AANMELDEN

Neem contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden voor komende edities.

Het blijft telkens een verrassing wat de ademreis je gaat brengen. Heel fijn is het dan als je je veilig voelt en er goede ondersteuning is. Lo zorgt voor een warme ontvangst en een heldere inleiding in wat we gaan doen en wat het ademen je kan brengen. Ze schept een veilige sfeer waarin ruimte is voor ieders ervaringen en kwetsbaarheid. Tijdens het ademen is ze bij je op de momenten dat je het nodig hebt. Met haar zachte en liefdevolle aanwezigheid en heldere krachtige woorden ondersteunt ze je bij het ademen en wat je daarbij tegenkomt in jezelf.

– deelnemer

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.