loader image

A Ritual Ending
To new beginnings

Een jaar vol beweging. Massaal uitgenodigd diep naar binnen te zakken, te verbinden met essentie, surfen op de uitdagingen en avonturen waarmee het leven op de deur klopte. Een vol jaar, een grote transformatie, verandering die zich wil ontvouwen. Telkens weer. En aan ons de taak om te verbinden, precies met wat is, hoe het ook is. Telkens weer.

Deze ochtend komen we samen, om te vieren, te genieten, afscheid te nemen van wat is geweest en het nieuwe te verwelkomen. Niet in een klassieke ademsessie of een meditatiecirkel, maar in het open veld, waar Malou en Lo je meenemen in een ritueel van afsluiten en openen. We laten ontvouwen wat ervaren wil worden. Dat is niet aan ons, adem en spirit begeleiden het veld – een simpele uitnodiging om te ontvangen, wat reeds aanwezig is.

Het enige wat je ter voorbereiding hoeft te doen, is een fijn plekje te maken voor jezelf, vanuit de comfort van je eigen thuis. Leven zorgt voor de rest.

Wees welkom.
Malou Tan & Lo Hermsen

31 DECEMBER 2020
OUD & NIEUW RITUEEL

Deelname op donatiebasis en wat we ontvangen, geven we cadeau aan de Witte Tara. Een fonds voor tantrika’s die met financiele support kunnen deelnemen aan de prachtige programma’s van het Centrum voor Tantra. Zo toepasselijk, omdat wij elkaar hebben ontmoet in de jaartraining, die levensveranderend, verdiepend en verbindend op zo veel lagen heeft bijgedragen aan onze groei. Een cadeau wat wij iedereen toewensen.

Be there. So. So. Welcome. Change is in the air. Let’s celebrate. Letting go. Letting god. Reconnecting, with the essence of it all.

Donaties
Tikkie vrije donatie
(opbrengst gaat naar Witte Tara)

Locatie
Zoom link
Wachtwoord: Welcome

LIVE RECORDING

Luister hieronder de live recording terug:

Something within you is reminding you that there’s more to who you are and what you’re capable of. Listen to it. Possibilities are being revealed to you.

– Oracle of your soul

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.