loader image

SUPERVISIE

Heb je de opleiding tot Ademcoach gedaan, of werk je al met de adem en heb je behoefte aan gerichte supervisie en feedback? Deze sessies zijn bedoeld voor iedereen die ademwerk (semi) professioneel aanbiedt en nog meer wilt verfijnen in het werken met de adem.

In deze individueel gerichte supervisie kijken we samen naar de kracht van de adem in jouw begeleidingswerk, wat kom je tegen, waar loop je tegenaan.

Als supervisor ben ik ook beschikbaar voor bestaande intervisiegroepjes. Neem contact op over de mogelijkheden.

BEGELEIDING EN MOGELIJKHEDEN

Een eerste supervisie afspraak is altijd een individuele kennismaking. In deze ontmoeting kijken we hoe jij nu werkt met de adem en wat je wilt onderzoeken.

Afhankelijk van wat er uit de kennismaking komt zijn er diverse mogelijkheden. Wellicht is individuele supervisie geschikt, of juist supervisie in klein groepsverband. Ook is het mogelijk dat ik mee kijk in jouw praktijk, tijdens de begeleiding van de adem met jouw eigen clienten.

Soms is het ook mogelijk om mee te lopen in mijn programma’s – dit is echter beperkt mogelijk en alleen als ik bekend ben met jouw manier van begeleiding.

WAT LEER JE?

Afhankelijk van wat je behoefte is, kan er een traject ontstaan van verdieping en uitwisseling.

Sowieso raad ik je aan om je minimaal eenmalig door mij te laten begeleiden in een van de activiteiten die ik aanbied. Hierdoor krijg je de innerlijke en belichaamde ervaring van ademwerk vanuit mijn werkwijze. Je systeem zal heel direct kunnen voelen of dit iets voor je is, of niet.

Indien passend, spreken we een vervolgtraject af, waaraan we beiden formeel committeren.

Voor aanvang van m’n eerste sessie nam Lo eerst de uitgebreid de tijd om me beter te leren kennen. Ik maakte kennis met een warme persoonlijkheid, met oprechte interesse in mij als mens en een uitstekend analytisch vermogen. De ademsessie van ruim een uur die daarop volgde was indrukwekkend, bizar bijna. Mogelijk door de zalvende begeleiding kwamen er veel emoties los en de sessie voelde letterlijk als een opluchting. Enkele dagen later kreeg ik een uitgebreid verslag. Uiteraard besloot ik een pakket van 6 sessies af te nemen en ik heb er inmiddels 3 gedaan. Tot dusver is iedere sessie anders geweest, maar telkens heb ik na afloop het gevoel dat m’n emotionele ballast is verlicht. Ik zou iedereen kennis willen laten maken met ademwerk. Ofschoon je het gewoon thuis kunt doen met een instructie via Youtube is een begeleide sessie aan te raden omdat het overweldigend kan zijn. Bij Lo ben je in goede handen, een warme professional waarbij je je veilig voelt en je volledig kunt laten gaan tijdens de sessie.

– deelnemer

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.