loader image
Ademwerk
Individuele ademsessie €150
Individueel traject (6x) €840
Ademavond €50 p.p.
Ademsessie duo €90 p.p.
Ademsessie vanaf 3 pers. €65 p.p.
Workshop in je bedrijf In overleg
Opleiding
Masterclass Aanraken in adem €325
Opleiding tot Ademcoach €2495
Supervisie individueel €135
Systemisch werk
Systemische coaching €120
Individueel traject (6x) €630
Systemische opstelling met representanten €95
Massage
Holistische massage €80
Holistische massage traject (6x) €450
Workshops
Adem en opstellingen €95 p.p.

Na elke sessie ben ik versteld over wat het ademwerk mij brengt: inzicht, begrip, loslaten en vertrouwen. Elke ervaring is anders en brengt mij steeds meer bij mezelf. Het is echt fantastisch dat je dit met jouw eigen ademhaling kunt realiseren.

Lo faciliteert in een prachtig mooie ruimte waar ik mij meer dan welkom voel. Haar ondersteuning tijdens de sessie is warm, oprecht en zacht.

Lo creëert een plek waar ik mij volledig om mijn gemak voel om mezelf te kunnen uiten en ontdekken.

Elke keer is een ademsessie bij Inner Journeys weer een bijzondere ervaring. De warme energie en oprechte aandacht van Lo, zorgen ervoor dat ik elke sessie een beetje dichter bij mezelf kom. Voor mij een hele gewaagde ontdekkingsreis, maar ik ben blij met elke stap die ik zet.

“Ik voel me zo heerlijk, geaard en gelukkig van het ademen.” Dit schreef ik aan Lo na een ademsessie. Niet dat ik me tijdens de ademsessies alleen maar happy voelde. Ik heb ook gehuild en geschreeuwd. Door verbonden ademen kom ik weer in contact met mijn hele lijf, kan ik voelen en wat nog vast zit en dat de ruimte geven.

Het fijne aan Lo en haar team is dat er gewerkt wordt in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. Ze begeleiden je in je proces, nodigen je uit alles wat er is te voelen en omarmen en jezelf lief te hebben.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.