loader image

INDIVIDUELE ADEMSESSIE

Bij een individuele ademsessie is er veel ruimte voor jouw persoonlijke proces. We starten met een voorgesprek: Waar sta je nu, wat speelt er bij jou, waar kom je voor ademen? Vervolgens ga je de ademsessie in.

In de ademsessie zal ik je uitnodigen om jezelf precies te ontmoeten in de thema’s die voor jou spelen. Bijvoorbeeld, daar waar jij op spanning bent gaan staan, nodig ik je uit om te ontspannen. Daar waar je jezelf ruimte hebt ontzegd, zal ik je uitnodigen je ruimte in te nemen. En waar jij je bijvoorbeeld voorzichtig voelt met jezelf, zal ik je vragen heel voorzichtig aanwezig te blijven.

Je hoeft nergens naar toe, maar ook nergens bij vandaan. Ik nodig je uit om jezelf precies op jouw tempo te ontmoeten. Ik ga er van uit dat daar waar jij jezelf ontmoet, het leven weer gaat stromen en er bewegingsvrijheid ontstaat.

Alles is welkom.

OVER DE SESSIE

De bewust verbonden ademhaling:

  • activeert fysiek de ontgifting van je lichaam
  • maakt mentaal en emotioneel ruimte voor jezelf
  • herstelt de verbinding met de essentie die je ten diepste bent

Meer over ademwerk lees je hier. Onderstaand filmpje geeft een indruk van hoe een ademsessie verloopt:

AFSPRAAK MAKEN

UPDATE: Ik neem tijdelijk geen individuele sessies aan wegens de drukte van faciliteren van groepen. Daar ben je natuurlijk welkom, zie bijv. het procesweekend.

Volg mij op Instagram, ik beveel regelmatig ademcoaches aan die door mij zijn opgeleid of uit mijn netwerk komen.

We starten altijd met een kennismakingssessie. Jij ervaart mijn manier van werken en ik krijg een beeld van jouw unieke adempatroon.

Na deze eerste sessie geef ik je een terugkoppeling en kijken we of een vervolgtraject zinvol voor je is.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Het is heel fijn en krachtig om gefaciliteerd te worden in een ademsessie door Lo. Zij biedt de bedding om volledig ja te zeggen tegen je adem en jezelf.

– Bianca

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.