loader image

HET LANDGOED

Okay, coming soon is wat snel – maar een eigen landgoed, dat gaat er komen.

Op dit uitgestrekte land staan één of twee grote woonhuizen, waarin ikzelf en een paar vrienden zelfstandig wonen.

Over het land verspreid staan verschillende houten (boom-)huisjes, voor tijdelijke bezoekers, die hier komen om te ontspannen. Groente, fruit, dieren en een meer vlakbij.

Wij, de vaste bewoners, verzorgen het land en doen waar we gelukkig van worden. Ik zelf wil bijvoorbeeld een kleine houten caravan voor mezelf, mijn eigen mijmerplek, en de ruimte om Inner Journeys groter neer te zetten.

SFEERIMPRESSIE

Deze plek geeft ruimte aan een veel grotere uitwerking van Inner Journeys.

De tijd voor deze manifestatie is nu nog niet aangebroken. Ik ben nu bezig vanuit waar ik nu ben en dit landgoed is de diepere wens die in mij ligt.

Idealiter draagt de plek zichzelf. Ik zal enkel de plek verzorgen, genieten van waar ik woon en de ruimte faciliteren waarbinnen bezoekers zichzelf kunnen ervaren.

Dit kan middels een begeleide activiteit, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van een hutje op een afgelegen plek, voor de solitaire bezoeker, om langere tijd in afzondering en eigen stilte te zakken.

It’s when we start working together that the real healing takes place.

– David Hume

METAFOOR

Dit landgoed bestaat nog niet, maar de wens leeft al langer. Toch zou het goed kunnen dat dit landgoed een metafoor blijkt te zijn. Dit landgoed verwoordt namelijk mijn gevoelsmatige wens: Een ‘plek’ te faciliteren die ons laat ervaren wie wij zijn, om zo vanuit die plek ons leven verder uit te spelen.

Ik sta open voor elke vorm die het landgoed krijgt. Het zou zich bijvoorbeeld kunnen manifesteren als dorp; bedrijf; organisatie; of zelfs meer een levenswijze gegoten in een toepasbare methode.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.