loader image

WEKELIJKSE ADEMAVOND

Wekelijkse ademavond in Utrecht.

In een kleine groep kom je samen om onder begeleiding te ademen. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding, met maximaal 4 deelnemers per ademcoach, en een maximale groepsgrootte van 8 deelnemers.

De avond bestaat uit een toelichting over het bewust verbonden ademen (en is dus ook geschikt als je nog geen ervaring hebt) en een volledige ademsessie waarbinnen je feedback op jouw unieke adempatroon ontvangt.

DETAILS

Komende losse ademcirkels:

There are no upcoming events

Op het moment geef ik geen fysieke ademcirkels.

Interesse in meer? Spring in het diepe en komt ontspannen, verdiepen en genieten bij de driedaagse procesweekenden die ik samen met Malou Tan organiseer. 

AANMELDEN

Ik geef op dit moment geen fysieke ademcirkels. Wel kan je via mijn YouTube-kanaal opnames van live ademcirkels beluisteren en zo je eigen proces ondersteunen. Wanneer er weer live ademcirkels starten, kan je dit terugvinden in de agenda. Hou de website in de gaten!

TIP: Ik verwelkom je graag bij de meerdaagse procesweekenden die ik aanbied, hier zullen we ook met de adem verdiepen. Meer lees je hier.

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.