loader image

THE SENSE OF WHOLENESS

Deze maand juni zullen er 3 eclipsen plaatsvinden, wat wil zeggen dat de zon of de maan verduisterd wordt. Met andere woorden, de zon en de maan worden letterlijk zichtbaar in hun donkere verschijning. Het energetisch trillingsveld dat hiermee geactiveerd wordt, nodigt ons uit om onze eigen donkere delen, dat wat in de schaduw staat, te onderzoeken en ademruimte te geven.

Met een combinatie van Guided channelings en Breathwork nemen wij, Malou en Lo, jullie 3 avonden mee op reis. Elke avond start met een meditatie, vanuit daar ontvangen jullie een channeling, die vervolgens middels ademhaling in je systeem kan integreren. Zo krijgen de donkere delen in jou de ruimte om onderzocht en losgetrild te worden.

Onze werkwijze vertrouwt op de kracht van embodied awareness, dat wil zeggen: De channelings nodigen bewustzijn uit bij alle delen van jezelf, met de adem integreer je deze in jouw systeem. De adem discrimineert niet, zij verwelkomt elke ervaring, wanneer je hierin blijft ademen, krijgt wat verstopt zit ruimte om te stromen. Door je open te stellen voor deze stroming activeert als vanzelf jouw natuurlijke, liefdevolle, zelfhelende trillingsveld.

HET PROGRAMMA

De eerste avond verbinden we met de laag van het ego, het bewustzijn. De tweede avond maken we contact met de laag van jouw innerlijk kind, jouw natuurlijke wijsheid. De derde avond verbinden we met het hoger zelf, de straling die jij ten diepste bent.

We zullen werken in het moment, met de energie die dan aanwezig is. De informatie en oefeningen die worden gedeeld ontvang je na afloop als MP3 om hier zelf mee verder te gaan. Tijdens de samenkomsten werken wij met jullie als groep en wordt er niet een-op-een gewerkt, het veld wat wij vormen draagt ons als collectief. Heb je behoefte aan meer individuele begeleiding, dan kan je contact opnemen voor een persoonlijke sessie.

Kan je er niet live bij zijn en wil je toch in dit veld mee op reis, dat kan, alles wordt opgenomen. Wanneer je je inschrijft ontvang  je de volledige opnames met informatie en oefeningen om zelfstandig jouw reis te kunnen maken op elk gewenst moment. De content is krachtig om mee te werken, ongeacht of je live aanwezig was of niet.

DETAILS

Tijden & data
• Inloop: 19.15u
• Workshop: 19.30u tot 21.30u
• Data drieluik: 12, 19 en 26 juni

Investering
• Ons werk komt vanuit abundance, daarom werken we met donaties. Je mag doneren vanaf €33,-

Locatie
• Na inschrijving ontvang je de ZOOMLINK die toegang geeft tot de online space.

Stuur een mailtje om je aan te melden
• Malou: info@leafandstone.nl
• Lo: lo@innerjourneys.nl

Meer weten?

Stuur een bericht en ik kom binnenkort bij je terug.